VIDEO

Mai multe informatii despre produsele UV CARE & BABY CARE si despre cum pot fi acestea folosite. 


  • Suzi - Cutiuța Magică. Cutie portabila pentru suzete & tetine. Functioneaza cu lumina ultravioleta UVC, neutralizand 99.99% dintre virusuri si bacterii. Este portabila, putand fi folosita oriunde, oricand. Este 100% ecologica. Te scapa de stresul dezinfectarii suzetelor si tetinelor cu dezinfectanti chimici, servetele umede, abur, fierbere sau alte metode. Dispozitivul este certificat CE & FDA si a obtinut numeroase premii pentru design si functionalitate.      

                         

  • Lampa portabila & Cutia pentru sterilizare cu lumina ultravioleta UVC sunt folosite de clientii nostri din HORECA (hoteluri, pensiuni, restaurante, baruri, cafenele) pentru dezinfectarea si sterilizarea suprafetelor si obiectelor, ca masura suplimentara de protectie impotriva virusurilor si bacteriilor.
    Cutia pentru sterilizare si lampa portabila pentru sterilizare, ambele cu lumina ultravioleta UVC, pot fi folosite si de catre clienti, pentru a-si dezinfecta telefoanele, pachetele de tigari, ochelarii, portofelul si alte articole personale expuse contaminarii cu virusuri si bacterii. Dispozitivele noastre sunt 99.99% eficiente in neutralizarea virusurilor si bacteriilor si sunt certificate CE & FDA.      

                                                                                                                                             


  • Sterilizare cu lumina ultravioleta UVC 2020 - Cele mai eficiente dispozitive