Metode de plata

Blue Hub va pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:


  • Plata ramburs (plata la curier)

       Aceasta modalitate de plata permite achitarea comenzii in momentul livrarii.

       Achitarea la primirea produselor implica un serviciu suplimentar efectuat de firma de curierat si, prin urmare o taxa      

       suplimentara.

       Rambursul este taxa financiara perceputa de curier pentru efectuarea acestui serviciu.

       Eliberarea chitantei se face de catre firma de curierat.

       Iti recomandam sa utilizezi optiunea "Plata online".


  • Plata online - EuPlatesc.ro

 

Blue Hub nu are acces la datele tale cu caracter personal, ele fiind folosite, de catre procesatorul de plati, strict pentru plata.

Poti efectua plata online cu cardul personal sau al firmei, in conditii de siguranta deplina. Plata prin card este o metoda sigura, deoarece datele cardului tau nu vor fi stocate de catre procesator, ele fiind securizate si criptate.

EuPlatesc.ro ofera servicii gratuite detinatorilor de card care detin un card bancar emis in Romania (domestic sau internaţional). Orice detinator de card isi poate folosi cardul magazinele virtuale romanesti, in conditiile in care banca emitenta ii permite acest lucru.

Daca ai ales metoda de plata "Online prin card bancar " este necesar sa completezi un formular cu informatiile despre cardul tau in pagina securizata a procesatorului de plati.

Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)
se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure", elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca si celor realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

"3-D Secure" se asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul tau nu este transferata sau stocata, la nici un moment, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.


Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Pentru efectuarea platii vei introduce numarul cardului tau, data expirarii si codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscriptionate pe banda de pe verso, care contine si semnatura ta).

Aceasta metoda de plata permite tranzactii in RON, EUR si USD.


  • Transfer bancar  -  Poti achita comanda si prin transfer bancar 

       FIRST BANK

       IBAN: RO31 PIRB 4250 7478 4900 1000 
       BIC/SWIFT: PIRBROBUXXX
       Simbol variabil: numarul comenzii tale 
       Comanda ta va fi expediata in urmatoarea zi lucrătoare* de la confirmarea platii in contul nostru.

* In anumite circumstante - lipsa codului postal, sarbatori legale, situatii care tin de mentenanta bazei noastre de date, solicitari speciale din partea clientului etc. - ne poate lua pana la 3 zile sa iti expediem comanda.

Imediat ce comanda a fost expediata, vei primi o confirmare prin email, pentru a sti ca produsele cumparate sunt in drum spre tine.